Kendi kusurlarını affetmeyen adamın bütün kusurları affedilebilir.
Ara

Çağla Şıkel Yiyor Ama Kilo Almıyor / Psikolojik Sorunlar

Çağla Şıkel Yiyor Ama Kilo Almıyor

Çağla Şıkel'in formuna söyleyecek söz yok. Şaşırtıcı olan çok yemek yiyip kilo almaması. Bu özelliği şaşırtmanın yanında kıskandırıyor da...

Hakkında çok şey yazılıp çiziliyor. Çıkan haberlere kimi zaman gülüyor, kimi zaman oturup ağlıyor. Biz işin dedikodu kısmını bir yana bıraktık. Cafe Suisse'de buluşup öğle yemeği yedik. Bol bol yemek muhabbeti yaptık.

Swisshotel'in boğaz manzaralı mekanlarından Cefe Suisse ,açık büfesi, zengin brunch'I ile zengin seçenekler sunuyor. Çağla'ya formunun sırrını sorunca hayal kırıklığına uğruyorsunuz.Hayatı boyunca bir kere rejim yapmış, o da kilo almak için. Yani kilo alamama problemi var. Ne güzel! İştahı açık ama metabolizması çok hızlı çalıştığı için kilo almıyor.

Çağla, yemek konusunda tutucu değil. Hemen her şeyi yiyor. Bir tek tatlı merakı yok. Akdeniz mutfağı vazgeçemedikleri arasında. Kebabı da çok seviyor. Ama her şeyi yakmayı beceriyor.

Uzun süre bale yaptığı için, hareket etmeye alışık. Hareket etmezse, içindeki enerjiyi ne yapacağını şaşırıyor, vücudunu yormayı seviyor. Spor, hayatında önemli.

Formsante

Okunma Sayısı: 9310  / Yorum Sayısı: 0
Bu yazıya daha önce yorum yapılmamış ?
Yorum
Üye olmak için tıklayınız...