Mum dibine ışık vermez.
Ara

Karar Verirken Dikkat / Psikolojik Sorunlar

Karar Verirken Dikkat

'Para biriktireceğim', 'Kilo vereceğim', 'Ailemle daha sık görüşeceğim', 'Saç rengimi değiştireceğim'... Bu sözler, erkeklerin nefret ettiği kadın kararlarından birkaçı.

Bilinen bir gerçek var ki, tüm kadınlar, hayatlarının belli dönemlerinde alışkanlıklarını değiştirme konusunda kesin kararlar alırlar. Ancak bunu yaparken sevgililerini ya da eşlerini unuturlar. Çünkü erkeklerin tümü, kadınların bu kararlarından nefret ettiklerini söyler. İşte, erkeklerin hoşlanmadığı kadın kararlarından bazıları...

'Zayıflamam lazım'
Bu kadar ağır bir kararın bir erkek için iki tatsız tarafı vardır... Birincisi, bunun kesinlikle gerçekçi bir karar olmadığını bilir. Bu karar sonu başarısızlıkla bitecek ve sizi depresyona sokacak bir karardır. İkincisi ve en önemlisi de bu kararınızın onu da etkileyecek sonuçlarının olmasıdır. Her yemeğe çıktığınızda mönüsünde salata olan kafeleri seçmek, sinemaya gittiğinizde patlamış mısır keyfini onunla paylaşamamak gibi...

'Ailemle zaman ayıracağım'
Bu karar erkekler tarafından "Onlara seninle aramızda geçen tüm sorunları daha detaylı bir şekilde anlatacağım..." şeklinde algılanır. Çoğu erkek, eşinin ailesiyle, özellikle de annesiyle çok yakın olmasını istemez. Bu tür durumlarda erkekler, kendilerini sadece bir kadın değil kocaman bir aileyle birlikte hissederler. Bu nedenle bu kararı onunla paylaşmak yerine doğrudan uygulamaya geçin. Çünkü eşinizi ya da sevgilinizi kırabilirsiniz. Ayrıca ailenizi daha sık ziyaret etseniz de sakın onu da bunu yapması için zorlamayın.

'Saçımı farklılaştıracağım'
İşte bütün erkeklerin nefret ettiği kararlardan bir tanesi daha. Tüm erkekler eşlerinin doğal halinden oldukça memnundur aslında. Eğer saç renginizi değiştireceksiniz, kesinlikle sevgilinizin ya da eşinizin fikrini sorun. Ayrıca, erkekler saçları doğal olmayan kadınların sorunları olduğu görüşünde hemfikirdirler. Bu yüzden, doğal kalmaya bakın.

Okunma Sayısı: 0  / Yorum Sayısı: 1
 

anatolia.07 14.03.2008 11:31:23 Tarihinde yorumlamış

kadınlar ahh şu dağol olma fobby lerini bi yenseler.. erkekleri etkilemekte bi faktör olarak görüyolar ama her erkek doğal kadınlardan hoşlanır bunu bilmiyorlar:)
Yöneticiye Bildir
Yorum
Üye olmak için tıklayınız...