Kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz.
Ara

İndigo Tipleri / Psikolojik Sorunlar

İndigo Tipleri

Nancy Ann Tappe' ye göre 4 farklı indigo tipi var:
İNSANCIL: Kitlelerle çalışacak olan gruptur. Yarının doktorları, avukatları, öğretmenleri, tüccarları, işadamları ve siyasetçileridir. Herkesle son derece dostça konuşurlar. Çok güçlü fikir ve kanılara sahiptirler. Hiperaktiftirler, biraz sakar ve dağınıktırlar. Ayrıca, son derece sosyaldirler.

KAVRAMCI: İnsanlardan çok projelerle ilgilenirler. Yarının mühendisleri, mimarları, tasarımcıları, astronotları, pilotları ve subayları olacaklardır. Sakar değillerdir. Atletik yapıdadırlar. Etrafındakileri yönetme eğilimi vardır ve en çok yönetmeye çalıştıkları kişi, erkekler için anneleri kızlar için de babalarıdır. Bu indigo tipi ergenlik çağında bağımlılıklara, özellikle de uyuşturucu haplara eğilim gösterir. Anne ve babanın onun davranışlarını yakından izlemesi gerekir.

SANATÇI: Diğer indigolardan çok daha duyarlıdır ve genelde daha ufak tefektirler. Sanatla ilgilenirler ve yaratıcıdırlar. Yarının öğretmenleri ve sanatçılarıdırlar. Eğer tıp alanına girerlerse, cerrah ya da araştırmacı olabilirler. Güzel sanatlar alanına girdiklerinde, yaratıcının yaratıcısı olurlar.

BOYUTLAR ARASI: Diğer indigolardan daha iri yapılıdırlar. Onlar dünyaya yeni felsefeleri getirecek olanlardır. Çok daha iri yarı olduklarından ve diğer üç tip gibi uyumlu olmadıklarından, zorbalık da yapabilirler.

Çiğdem ŞANAL

Okunma Sayısı: 5544  / Yorum Sayısı: 0
Bu yazıya daha önce yorum yapılmamış ?
Yorum
Üye olmak için tıklayınız...