Mum dibine ışık vermez.
Ara

Bebeğiniz Sağlıklı Nefes Alsın / Psikolojik Sorunlar

Bebeğiniz Sağlıklı Nefes Alsın

Bahar aylarının gelmesiyle bitkilerin polenleri bol miktarda havaya salınırlar. Yoğunlaşan polenler yetişkinlerde ve özellikle bebeklerde burun akıntısı, kaşıntı, öksürük, döküntü gibi bir çok alerjik şikayeti oluşturabilir. E-bebek.com'un satışa sunduğu York Hava Dezenfeksiyon Cihazı ortamdaki tüm polen, bakteri, sigara kokusu gibi etkileri yüzde 95 oranında temizler.
Ayrıca evlerde göremediğimiz binlerce çeşit bakteri ve mikrop bulunmaktadır. Pencere ve banyolardan gelen kokular, sinen yemek, sigara gibi her türlü zararlı koku, özellikle bebeklerin temiz bir ortamda uyumasına engel teşkil etmektedir. Her türlü bakteri, sigara kokusu ve poleni yok etmek üzere tasarlanmış York Hava Dezenfeksiyon Cihazı odadaki havayı temizleyerek bebeğinize rahat bir uyku ortamı sağlar.

Havadaki Mikroplar Yok Oluyor
Işınlı fotokatalitik oksidasyon yöntemiyle havada bulunan ve hastalık nedeni mikroorganizmaları öldüren bu teknolojiyi e-bebek.com tüketicisi ile buluşturuyor.
Bu yeni teknoloji, temizleme verimliliğini büyük oranda arttırırken, havadaki hemen hemen tüm zararlı madde ve mikropları da yok eder.

Kötü Kokuları Da Temizliyor
İki farklı seçeneği olan cihaz, 6 katlı filtreleme yöntemi ile havadaki negatif iyonları yenilerken, toz, sigara dumanı ve diğer kötü kokuları da temizler. Astım hastalarına olduğu kadar Bebekler için de çok uygun olan özel bu ürün yüksek miktarda bakteri veya toz algıladığında haber verir ve çok kısa süre içerisinde ortamdaki havayı temizleyerek bebeğinize ve size sağlıklı bir ortam yaratır.

http://www.ailem.com/templates/news/detail/detail9.asp?id=15655

Okunma Sayısı: 4795  / Yorum Sayısı: 0
Bu yazıya daha önce yorum yapılmamış ?
Yorum
Üye olmak için tıklayınız...